Sorgens Scene

Sorgens Scene

Min nye bog, Sorgens scene. Brok over åndsformørkelsen – og brokker til en ny kultur, er udkommet. Den koster 188 kr. plus porto 40 kr. og er på 250 sider. Se nærmere i Andet og på www.linjek.dk

Bogen blev anmeldt af Chr. Rimestad i Horsens Folkeblad 4. oktober:

“Hvad skal man kaste sig ud i, når man har udgivet sit livs ultimative værk?

I maj sidste år udkom Leo Tandrups Det oprejste menneske, der på mange måder kom til at stå som den lokale historikers testamente og definitive opgør med sin samtid. Som han selv sagde: Alle mine hidtidige bøger og artikler har egentlig bare været en forberedelse til dette værk, men at Leo Tandruo dermed ville lukke munden på sig selv, troede de færreste vel på.

Han  … er manden, der aldrig går af vejen for en diskusion, og den vilje lade sig næppe kue … Hans tanke er, at de korte kapitler med sentenser kan læses i bidder.Som altid bliver der ikke lagt fingre imellem. For Tandrup har en mission: Han vil “forvandle Vestens aftenland til en morgendæmring” – det er ikke umuligt, men det haster, lyder det fra Sorgens scene”

En tanke om "Sorgens Scene"

  1. En samling anekdoter og maksimer er den største skat for en verdensmand, hvis han forstår at indflette de første på passende steder i samtalen og i rette øjeblik kan huske de sidste. (Goethe)

    Tak for at bidrage til den store universelle fond af livsvisdom med sentenser i et levende sprog og med en kreativ begrebsdannelse. Det er behørig brok der er livgivende i en tid med tågesnak og tomhedsdyrkelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>